Maarten van DroffelaarDROF WIJN

"Wijnen met een Verhaal"

WITTE WIJNEN

Vijf unieke witte wijnen. Van fris en fruitig tot complex en vol. Allemaal wijnen die niet (of nauwelijks) in Nederland verkrijgbaar zijn maar internationaal furore maken. En dat voor hele eerlijke prijzen!

RODE WIJNEN

Hier vindt je enkele prachtige rode wijnen uit iconische regio's en van bevlogen wijnmakers. Ook deze wijnen staan bij enkele van de beste restaurants op de kaart, maar zijn hier niet (of nauwelijks) verkrijgbaar.

PAKKET WITTE -EN RODE WIJNEN

In september zal een bestellijst beschikbaar zijn (in enkele verschillende smaakprofielen) met mooie, bijzondere en lekkere witte en rode wijnen.

DROF WIJN

"Wijnen met een Verhaal"

Tijdens mijn opleiding tot (register)vinoloog aan de Wijnacademie werd mijn liefde voor wijn enorm aangewakkerd. 

Wijn is geen mechanisch product, maar het gevolg van de optelsom van bevlogen wijnboeren, prachtige eeuwenoude geschiedenis, klimatologische uitdagingen, indrukwekkende wijnbouwgebieden en zorgvuldig gecultiveerde druivenrassen. Aangestoken door het enthousiasme van inspirerende wijnprofessionals begon ik mijn vrouw, familie en vrienden te vertellen over wijn en liet ik ze meegenieten van de mooiste wijnen waarmee ik in aanraking kwam. En dat gevoel wil ik nu ook doorgeven aan wijnliefhebbers zoals jij! 

De wijnen op deze site zijn zorgvuldig (en met zeer veel plezier) geproefd en geselecteerd. En daarnaast zijn het allemaal wijnen met een verhaal. Dat kan gaan over een uniek wijnbouwgebied zijn, zeldzame regionale druivenrassen, opstandige -of juist intens naar perfectie speurende wijnboeren of andere zaken die de wijn extra emotie en gevoel meegegeven. En dat proef je! Uitgangspunten zijn dat het in de smaak en geur uitmuntende wijnen zijn met een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Veel van de wijnen op deze site worden geschonken in de beste restaurants in België en Nederland. Bovendien zijn ze niet (tot nauwelijks) te verkrijgen in Nederland. Dat betekent dat je echt een unieke wijn hebt, van geweldige kwaliteit en complexiteit, tegen een scherpe prijs en met een mooi verhaal!

Ik krijg vaak de vraag welke wijnen ik kan aanbevelen. Vandaar dat ik een aantal keren per jaar de mogelijkheid zal bieden om je wijnvoorraad aan te vullen met bijzondere wijnen. Het aanbod is echter beperkt, dus als je hiervoor in aanmerking wilt komen is het van belang dat je een korte mail stuurt naar wijn@drof.nl. Dan zorg ik ervoor dat je op de mailinglijst komt te staan. 

De eerstvolgende mailinglijst zal in september worden verstuurd. Tot eind september kan dan worden besteld. In de eerste week van oktober zullen de wijnen worden geleverd. 

Op deze site staan de wijnen die op dit moment voorradig zijn. Het aanbod wisselt regelmatig, dus hou het in de gaten. Omdat ik me kan voorstellen dat het maken van een keuze erg ingewikkeld is, kan ik je daarin adviseren. Vul daarvoor het contactformulier in en ik neem contact met je op. Dat kan bijvoorbeeld ook om een aantal wijnen voor je te selecteren voor een etentje waarbij je je gasten wilt verrassen met prachtige wijn die is afgestemd op jouw menu.

Betalingen gaan  eenvoudig via een Tikkie. Vanzelfsprekend kan ik na de betaling ook een factuur voor je maken.

Maak kennis met deze schitterende wijnen... want het leven is te kort om slechte wijn te drinken!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info